• darkblurbg
  Gastvrij overnachten
  in de Noordelijke Friese Wouden
 • darkblurbg
  Actief Recreëren
  Maar waar u ook stil kunt genieten
 • darkblurbg
  Het Ontbijt
  elke dag een verrassing...

Bed & Breakfast Jinkepaed

Bijzondere gastenverblijven in landelijke sfeer

Tijd voor de natuur en mensen om je heen

Onze Huisjes

Het Vogelhuisje

De natuur – en rustzoeker haalt hier zijn hart op; op ons rustige erf net buiten de bebouwde kom van het kleine Friese plaatsje Twijzelerheide, staat dit sfeervolle gastenverblijf voor 2 personen, midden in het hart van de Friese Wouden.

Lodge Het huisje aan de Swadde

De naam verwijst naar grenssloot de Swadde (of Zwette = grens) pal achter het huisje, dat tot in de 16de eeuw de grens was tussen het bisdom van Utrecht en het bisdom van Münster. Het chalet staat in een bosachtige tuin met aan de achterkant een overdekte veranda.

Woonwagen de Theemuts

Een leuke pipowagen; met een beetje fantasie is het net een grote theemuts! Sfeervol ingericht met landelijke, lichte kleuren. Aan de rand van onze bostuin, met uitzicht over een weiland, waan je je in het buitenland.

Het Driezumer Tolhús

Aan de Dokkumer Trekvaart, op de oude wisselplaats bij het dorpje Driezum, staat dit voormalige tolhuis dat in 1913 is herbouwd als pakhuis. Het werd gebruikt voor opslag van materialen en als stal.

Gastenverblijven in Twijzelerheide

De gastenverblijven zijn gelegen in een gebied met een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Via smalle paden, weidse uitzichten en kilometerslange boomsingels ontdekt u het diverse landschap van Noordoost Friesland.

U kunt van onze ontbijtservice gebruik maken en fietsen huren. Om de dag ontspannen af te sluiten zijn de houtgestookte sauna en Zweedse hottub 's avonds te reserveren.

Welkom bij Bed & Breakfast Jinkepaed,

Wij heten u van harte welkom in onze gastenverblijven in Twijzelerheide. Of het voor een enkele overnachting, een weekend of langer verblijf is. Wij laten u graag genieten van de ontspannen sfeer en prachtige natuur in Nationaal Landschap de Friese Wouden en het Lauwersmeergebied. Van comfortabel chalet en woonwagen tot compleet ingerichte gastenverblijven. Voor rustzoekers en actievelingen en voor elk budget hebben wij een mooie accommodatie.

Recensies

“Wat een mooi, rustig huisje met fijne bedden, we komen graag terug!”
Anneke & Mees – maart 2018
“Wat een mooi, rustig huisje met fijne bedden, we komen graag terug!”
Anneke & Mees – maart 2018
“Wat een mooi, rustig huisje met fijne bedden, we komen graag terug!”
Anneke & Mees – maart 2018

Op het laatste moment nog even weg?

Bekijk onze last-minutes en acties